Gratis verzending vanaf  € 99

Keuze uit ruim 200 producten

Environ

De verwerking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr.Des Fernandes was een van de eersten die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren. De producten staan ook voor het behoud van een gezonde huid.

Vitamine A is de centrale drijvende kracht in de ontwikkeling van normaal, gezond lichaamsweefsel bij de mens en van alle delen van de huid; van het ontstaan tot het afsterven in de letterlijke zin van het woord. Indien vitamine A morgen om één of andere mysterieuze reden van de aarde zou verdwijnen, zouden er geen mensen meer geboren worden in de normale, herkenbare vorm. Wij hebben onze menselijke vorm dankzij vitamine A.

Vitamine A helpt cellen in de basale laag om nieuwe functionele cellen aan te maken die migreren naar de opperhuid erboven. Dit proces vindt gemiddeld één keer in de maand of in de vijf weken plaats. Zonder vitamine A zou dit niet doeltreffend en gezond gebeuren. Er zouden geen functionerende lagen gevormd worden.

De huid wordt dun omwille van een algemeen tekort aan vitamine A, beschadiging door de zon, verlies van geslachtshormoon, algemene veroudering en een overvloedige blootstelling aan cortisone. Als je de huid niet helpt door ze goed te voeden met alle elementen die bijdragen tot een gezond celgedrag, dan zal je een slecht gevoede huid krijgen. Net zoals de mens heel mager wordt bij hongersnood en ondervoeding, wordt ook de huid heel dun bij een gebrek aan essentiële vitamines en voedingsstoffen.

Gratis Verzending

Op alle bestellingen boven € 99

Gratis product advies

Stuur een WhatsApp berichtje

De beste producten

Wereldwijde selectie

100% Veilig Afrekenen

iDeal / PayPal / MasterCard / Visa